Emmabodafestivalen 2011


Bara kolla bandet. Emmaboda i år var grymt! Sjukt sleten nu och måste därför sova. Sov kanske 3,5 timme nu sista natten. Galet mycket bra folk och många som fick en att le, som fortfarande får mig att le. :>
PUSS & GODNATT

"Finland

Botox


Lever

Hej. Jag ville bara säga att jag lever. Har inte hänt något värt att berätta på ett jävla bra tag känns det som. Bomben och massmorden i Norge känns faktiskt i mig också. Ville bara nämna det. Imorgon om 15 min och ca 7 timmar beger jag mig till staden för att sedan Åka tåg till Emmaboda och Emmabodafestivalen. Hoppas att alla är okej, för nu är jag ganska okej igen. Pepp för morgondagen! Godnatt till någon som läser detta.

Gaspard Ulliel



Hollow

Ligger i min säng. Vad hände egentligen? Hoppas att kvällen blir bra. Vill ut och förbi tankarna. Bara för ett tag.

Syskon



HARRY POTTER - Början & slutet på min barndom

Sista filmen med Harry Potter då. Sjukt sorgligt då denna serie varit funnits med sen jag började skolan. Känns lite jobbigt nu faktiskt när faktiskt allt är över. Helt underbar avslutning var det. Tack J.K för en härlig barndom typ, nu känns det som att man måste bli vuxen eller något.
SE DEN PÅ BIO!

Natten är ung och vi ligger vakna


Mys med Tvilling



Sol, Emma, Hanna, Harry Potter, Kräkostchips och Popcorn.

Malmö stad & Västra Hamn





Sprang genom Malmös gator för att hinna inom Weekday. Hann vara där inne i 15 min, och köpte ett par byxor och ett par skor. Senare drog vi vidare mot Västra Hamn och försökte smälta in i den nya världen.


Naturum, 1470 kalorier






Tjock och glad tackar jag för denna dag (gårdagen just nu) och så blickar jag istället fram mot morgondagen då man ska umgås med fina Hanna i nästan ett helt dygn!

Helsingborg & Maggio




Svett, kyla, urinstank, svett, folkmassa, stress, kyla, rastlös, kissnödig, hassle, dansken, kissnödig, MAGGiO!
Stress, mycket folk, förvåning, utomlandskänsla, irritation, misslyckad lift, skratt, sommarlovskänsla, buss, stationen, spring, utskällning av konduktör, glädjerus, trötthet, hunger.

Stan: Josefine, Kalas: Mari, Tisdag



Tjejer blir sötare när dom är singlar.. Hehe.
Trevligt i staden. Köpte 3 tröjor och fikade på fenix med Josefines sällskap. Tog sedan buss till Fjälkinge för att gratulera Fasters på sin födelsedag!

4 of me



RSS 2.0