Fre---black



When there's nothing to loose, I'll be dancing with myself.


ingen rubrik



Naturkunskap, Psykologi, god morotssoppa & Matematik.

Dålig början bra hälft och dåligt slut



Dagens inköp. Kunde ju inte låta bli när man får lite bidrag! Den braiga hälft var detta och att jag träffade Felicia! Nu har jag städat mitt rum lite. Vill inte öppna matteboken, är så jävla död. Hej IG. Hejdå Arkitekt och hej Bidragsliv.


Behindthings, or?


A piece of art is nothing you can fake. It's just comes, and no one can stop you.


Destino


- En film som är gjord på Salvador Dalis skisser. Häftigt.


Mys- Destination: Nymö



En tripp till Maxi och en pizza, chips cola och Lars W. Härlig kombo.


Dawn-n


"Only the gentle are ever really strong."


REGNBOW


Up there, where you belong. Where I'll be waiting.


ES2C


Ohja.

Blur


Suck on that your mother fucker.


B H - Zebra


Åh. Kärlek.


Never mind...


Never mind i'll find someone like you.
Låten, rösten. Allt.

Hjärtslag

Ligger här och känner hur stressen bara slår till. Att man alltid ska vara ute i sista sekund. Att man aldrig lär sig. Panikångesten tar död på mig. Kommer säkert leda till en tidig död eller något. Fan vad depp jag låter, menar inte att göra er depp. Måste bara få ur mig lite av paniken jag känner just nu. Godnatt!

Planningtorock - The Breaks


Skön som fan.


Drugs


Drugs. Life - Death?


Äntligen

Nu har jag äntligen tagit tag i mig själv och köpt en baksida till min iphone! I början på nästa vecka är jag tillbaka med att ta foton som jag gjorde förr.. Vad händer idag? Det är den stora frågan.

MTWTFSS


Marinblå tjocktröja: MTWTFSS 300:-
Mörkgrå stickad: MTWTFSS 450:-
Svarta byxor (ej på bild) : Cheap Monday 400:-


A beautiful day PUNKT

Bästa dagen på så jävla länge. Konstvisning på moderna muséet i Malmö och när det var klart fick vi fria tyglar och vi valde att shoppa. Kenza tog mycket av uppmärksamheten då tjejerna ville fotas med henne. (haha) gulliga tjejer! Bra fynd, bra klass och en bra berättare. Synd att en retarderad person som jag inte kan nämna vid namn ska avbryta henne och ifrågasätta det hon säger. Hoppade av tåget och höll på spräcka min kissblåsa. Träffade sedan härligaste människorna Liv, Nelly och Benke! Fan vad ni gör mig glad.
     Avslutade denna braiga dag med ett litet besök hos fina Mathilda, där jag fick prata ut om den 2 timmar långa dokumentären Tim och Fjonk tipsade om häromdagen. Äntligen någon som lyssnade. I alla fall lite. Vad skulle jag gjort utan den tjejen? Vi pratade om resa till Frankrike och till Stockholm, alternativt Göteborg. Så framtidsplanerna ser ljusa ut! 
     Nu ska jag hålla käften. Puss
 

Home

Home is whenever I'm with you.
aja, hemma idag från skolan och har FORTFARANDE inte skaffat ny baksida till min iPhone. Åker till malmö imorgon med klasse, och då ska jag försöka komma ihåg att kolla efter ett. Måste ha ett nytt, klarar mig inte utan kamera ju. :(


The Sims 3


Helt ärligt det bästa som finns! Hihi


Värt att tänka på


Det jag hade svårt att förstå när jag var liten förstår jag idag. Jag tror mer på detta än på något annat. Dessa människor som dog denna dagen och vi som såg på blev lurade. Ja, kolla själva så kanske ni förstår vad jag menar.

Fan

Fan är dagens ord. Fan för folk som alltid säger en massa men inte håller något av det. Fan för folk som tror att allt bara handlar om dom. Fan ta folk som hatar folk helt utan anledning, gärna bara för att ha någon att hata. Fan ta spindlar som är så fruktansvärt äckliga. Fan ta ''vill du ligga med mig då'' låten som är den mest äckliga låt jag någonsin hört. Fan ta alla som aldrig kan ta en seriöst. FAN ta dig för att jag försöker ge dig allt, och du bara är där när det känns ok för dig. Fan dig. Fan ta denna veckan. Fan ta denna hösten. Fan ta allt, helt enkelt.
FAN.


11 Sep

Exakt 10 år sen då ja. Jag kommer ihåg hur jag och mamma satt framför tv'n och kollade. Jag var ju så liten och förstod inte vad som hände. Mamma nämnde ''tvillingtorn'' och jag kommer ihåg att jag fick en bild av att det var en massa tvillingar i tornen. Riktigt så var det inte. Så sjukt overkligt och så jävla onödig händelse.

Vila i frid alla.


Don't


I Know I'm Not Alone.


.... gah

Min iPhone fungerar inte normalt någonstans längre. Kameran är helt sönderrepad. Wi-fi funkar knappt, och den hänger sig hela tiden. fuck.
I eftermiddag drar jag till Hanna och där blire mat och att umgås!


Tankar

Jag tror allvarligt talat jag lider av allvarliga tvångstankar. Eller kanske inte tvångstankar, men jag går runt och tänker på hur jag ska göra allt HELA tiden. Blir fan galen på mig själv.
     "Ska jag svänga här? Nej, Jo, nja.. Jo! Åh helvete där kommer nån jobbig person, ska jag gå dit? Nej då ser jag ju helt störd ut. Fan där är ett gäng sjukt dryga människor. Fan där är ju den som hatar mig mest på hela jorden. Hur går jag?! Ramla inte. Sträck på dig. Gå inte in i människan!"
     Låter kanske inte så jävla sjukt, men tro mig.. Det är verkligen tankar om VARJE steg jag tar. Ångest för allt och lite till, HEJ!

Learn Something Every Day



Entertainment Daily


?

Dagen har varit ganska händelselös.. Kan inte öppna blogg.se i jävla firefox. Den enda webbläsaren där man kan se vilken storlek bilden blir när man ändrar den i inlägget, så det är ju ett fett problem där alltså.
Imorgon händer det desto mer och textillektionen ser man sjukt mycket fram emot. Ser ut att bli en bra helg!
Vet inte vad detta bar bra för.. Nu när jag kommer ihåg det kan jag ju skriva att en igelkott låg på vår trappa och spelade död precis. Så sjukt söt, haha.
Årets mest onödiga inlägg! Puss

Syster ♥ Mig



Syrran fick ett infall att köra ut med a-traktorn och fota, så så fick det bli. Hon ville hitta svamp vilket inte gick så bra.. Körde lite bil också för första gången på riktigt länge. Sleten och sånt, men sängen kallar inte som vanligt.


Mardrömmen


Jobbigt. Cancer. Bara ordet..

Poupée de cire, poupée de son


Ta mig till 60-talet. Inte orginalframträdandet, det gick inte att bädda in. Där är hon perfekt: http://www.youtube.com/watch?v=S6xGnAFFbo8&feature=related

France Gall


RSS 2.0